Вести

Оспособување за вработување-јавен оглас до заинтересирани субјекти

За потребите на проектот „Оспособување за вработување“ (финансиран од Европската Комисија и Секторот за централно финансирање и склучување на договори (ЦФЦД) при Министерството за финансии на РМ, а врз основа ...

Повик 07/2017 за интерес на ГО за менторирање на избрани локални ГО

Центарот за одржлив развој „Алка“ од Скопје во партнерство со Фондација за развој на локалната заедница Штип и Институтот за Развој на Заедницата, Тетово, Објавува Повик 07/2017, за интерес на ...

Povik Nabavka na proektot “Osposobuvanje za vrabotuvanje”

Za potrebite na proektot "Osposobuvanje za vrabotuvanje” potrebno e da se javat zaiteresirani koi bi bile spremni da apliciraat za treneri na istoimeniot proekt. Podetalni informacii ima vo paketot za nabavka ...

Проект брендирање – координативен состанок

Откако двете организации го потпишаа Договорот за грант за Проектот „Брендирање: Етаблирање на патот кон промовирање и заштита на локалните производи во преку граничниот регион“ АЛКА и ИДМ го организираа ...

Follow Us