Вести

Онлајн маркетинг и комуникација за одржлив развој на руралниот туризам 1.1.3

Центар за одржлив развој АЛКА, Скопје, во соработка со Развојните решенија (ДеСо), Скопје, Ве поканува да аплицирате за консултантски услуги (IC-1.1.3.) За Техничка асистентска помош (Локални организатори на терен), со ...

Онлајн маркетинг и комуникација за одржлив развој на руралниот туризам 1.1.2

Центар за одржлив развој АЛКА, Скопје, во соработка со Развојните решенија (ДеСо), Скопје, Ве поканува да аплицирате за консултантски услуги (IC-1.1.2.) За Техничка асистентска помош (Локални организатори на терен), со ...

Онлајн маркетинг и комуникација за одржлив развој на руралниот туризам 1.1.1

Центар за одржлив развој АЛКА, Скопје, во соработка со Развојните решенија (ДеСо), Скопје, Ве поканува да аплицирате за консултантски услуги (IC-1.1.1.) За Техничка асистентска помош (Локални организатори на терен), со ...

Јавен повик за финансиска поддршка на граѓански организации

Фондацијата за развој на локалната заедница – Штип, Институтот за развој на заедницата Тетово (ИРЗ Тетово) и ЦОР – „Алка“ – Скопје објавуваат повик за финансиска поддршка на граѓански организации. ...

Follow Us