Вести

Практична работа на студентите одржана во Елбасан

  Следниот чекор по подготвителната сесија беше да се донесат двете групи на студенти заедно да го практикуваат она што го имаат научено на факултетите. Практичната работа беше одржана во ...

Follow Us