Онлајн маркетинг и комуникација за одржлив развој на руралниот туризам 1.1.1

Центар за одржлив развој АЛКА, Скопје, во соработка со Развојните решенија (ДеСо), Скопје, Ве поканува да аплицирате за консултантски услуги (IC-1.1.1.) За Техничка асистентска помош (Локални организатори на терен), со цел да ги истражи, идентификува, опише и да ги собере сите информации во врска со туристичките објекти во назначените дестинации Д2 и Д10.

Консултантот ќе биде ангажиран во рамките на проектот Онлајн маркетинг и комуникација за одржлив развој на руралниот туризам, кој се спроведува како дел од Проектот за локална и регионална конкурентност (ПЛРК) финансиран од Претпристапниот доверителски фонд на Европската унија.

Детали за консултантски услуги и како да се аплицира може да се најдат во:

11-35-1 IC 111 Terms of Reference_final and

11-35-1-1 IC 111 Request expression of interest_final